top of page

Voor wie?

Steeds meer mensen kiezen voor een eetpatroon waar minder dierlijke producten in voorkomen. Voor de een is dit een (plantaardig) eitje, de ander heeft nog veel vragen. Geldt dit ook voor jou? Of heb je gezondheidsklachten en ben je benieuwd of minder dierlijke producten eten een goed idee kan zijn voor jou? Dan ben je bij mij aan het goede adres. Plantaardige voeding wordt steeds vaker positief in verband gebracht met gezondheid. Zo weten we al dat melk niet meer de witte motor is en dat bewerkt vlees (maar ook andere bewerkte voeding) in verband gebracht wordt met velerlei aandoeningen. 
 

Ik geloof in een persoonlijke benadering: niet één lijf is hetzelfde! Wat voor de één een superfood is, kan voor de ander verstoppend of juist laxerend werken. Ik kijk graag met je mee naar jouw situatie en persoonlijke behoefte. Niet alleen volwassenen, maar ook kinderen kunnen gezond en volwaardig plantaardig eten. 

Heb je geen vragen over plantaardige voeding en wil je toch graag hulp bij het bereiken van een gezonder eetpatroon? Ook dan kun je contact met mij opnemen, dan bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn en hoe ik je het beste van dienst kan zijn. Ik ben ook orthomoleculair adviseur en help je graag verder bij klachten.

Werkwijze: Welcome

Aanbod

Contact opnemen is gratis en vrijblijvend, samen kijken we of mijn mogelijkheden aansluiten bij jouw behoefte. En is dat niet zo? Dan verwijs ik je heel graag door naar een diëtist die wél aansluit bij jouw behoeftes. Niet iedere diëtist heeft immers precies hetzelfde specialisme.

Online

Ik werk ook online door middel van beeldbellen. Dit heeft een aantal voordelen: er is geen reistijd (en het maakt dus ook niet uit waar je woont!), het is eenvoudig (en de drempel is daardoor lager) en het is daardoor mogelijk om flexibeler te zijn. Dat combineert dus prima met jouw werk en kan ook in de avonduren plaatsvinden.

Fysieke afspraak

Wil je toch graag liever een fysieke afspraak? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie. 

Verwijzing

Je hebt meestal geen verwijzing van de huisarts nodig om een afspraak met mij in te plannen. Het mag natuurlijk wel. Voor sommige zorgverzekeringen heb je wel een verwijzing nodig om de consulten vergoed te krijgen. De zorgverzekeraar kan je hier meer over vertellen.

Wat kun je verwachten?

Als je contact met mij opneemt, nemen we eerst jouw persoonlijke situatie door aan de telefoon: wat is de reden dat je contact zoekt, zijn er klachten en hoe kan ik je het beste helpen?

 

Intakegesprek

Als je besluit een afspraak voor een intake te maken, nemen we in 60-90 minuten de belangrijkste details door (tijdsduur afhankelijk van je vraag en wensen). Ik stel vragen over je persoonlijke situatie, leef- en voedingspatroon. Daarnaast bespreken we hoe je na het gesprek al aan de slag kunt met je voedingspatroon. We stellen haalbare doelen waar we in stappen naar toewerken. Niets zo vervelend als een doel wat je toch nooit gaat halen. 

60-90 minuten lijkt erg lang, maar meestal hebben we die tijd hard nodig. Vaak zijn klachten niet van de ene op de andere dag ontstaan en hangen ze samen met veel factoren. Het intakeformulier kan hierbij tijd besparen.

Intakeformulier

Indien nodig krijg je van mij een intakeformulier waarin je de belangrijkste zaken alvast voor me op een rijtje zet. Dat heeft als voordeel dat ik me kan voorbereiden op ons gesprek en dat er in de intake meer tijd is voor jouw hulpvraag. Daarnaast geeft het jou al inzicht in wat de belangrijkste zaken zijn om te bespreken.

Voedingsdagboek
Eén van de tools die ik hiervoor inzet is het voedingsdagboek. Voorafgaand aan het intakegesprek vul je voor minimaal 3 dagen een dagboek in van alles wat er gegeten wordt en hoeveel. Afhankelijk van de klachten kan ik vragen om meer informatie bij te houden zoals slaapritme en specifieke klachten. Dit biedt niet alleen mij, maar ook jou direct inzicht in je eetpatroon. 

Na het gesprek

Voor jouw gemak zet ik alle punten die we besproken hebben op een rij. Dat kan kort (dan krijg je alleen een overzicht) of lang (dan schrijf ik een uitgebreider voedingsadvies). Je kunt daarna een vervolgafspraak plannen of een telefonisch consult, maar dat hoeft niet. Je zit dus nergens aan vast. En heb je toch nog vragen, dan mag je me altijd contacteren. Ook als dat een half jaar na onze eerste gesprek is.

Werkwijze: Biografie
Werkwijze: Welkom

Locatie

Sinds kort ben ik gestopt met KidsLife Drenthe. Dat heeft als gevolg dat ik nog op 1 locatie zit in Hoogeveen aan de Vos van Steenwijklaan 75. Hierdoor is het vaak mogelijk op korte termijn al af te spreken omdat ik hier een luxe flexibele werkruimte huur. 

Deze locatie is van de Drentse Werf, parkeren kan voor, naast of achter het gebouw. Bij de receptie helpen ze je verder. 

bottom of page