top of page

Tarieven

Adviesgesprek (15 minuten)
Intakegesprek lang
Vervolgconsult kort
Vervolgconsult lang
Uitwerking en advies*
Intakegesprek kort
Vrijblijvend en kostenloos
> €44,96 - 59,95
€14,98
€29,98 - 44,96
€14,98 - 29,98
€29,98
Telefonisch of beeldbellen
45-60 minuten
15-20 minuten
30-45 minuten
15-30 minuten
30 minuten

Onderstaande tarieven zijn van toepassing indien er sprake is van niet-gecontracteerde zorg (zie ook hieronder: Vergoedingen) of als je geen zorgverzekering hebt. Deze tarieven kunnen afwijken van het afgesproken tarief met de zorgverzekeraar.

* Uitwerking en dieetadvies valt onder indirecte tijd: hier ben je als cliënt niet bij. Bij de eventuele toelichting van het advies uiteraard wel (in een vervolggesprek of telefonisch). 

Na ieder gesprek krijg je de belangrijkste punten via de e-mail toegestuurd. 

 

Staat jouw wens hier niet tussen? Mail, bel of Whatsapp me vrijblijvend en je krijgt binnen 24 uur reactie van mij. 

Vergoedingen

Gecontracteerde zorg
Je
 krijgt vanuit de basisverzekering 180 minuten per jaar dieetzorg vergoed, mits het eigen risico betaald is en er sprake is van een contract tussen mij en deze zorgverzekeraar. Uit de aanvullende beurs kan soms meer vergoed worden, dat hangt dus af van de voorwaarden van de polis.


Pliant-B heeft met diverse zorgverzekeraars contracten afgesloten. In dat geval wordt de factuur direct naar de zorgverzekeraar gestuurd en indien mogelijk vergoed.

Let op: in 2022 was er een contract met Zilveren Kruis, in 2023 is dit niet meer het geval. 

Niet-gecontracteerde zorg

Van niet-gecontracteerde zorg wordt over het algemeen een groot deel tot zelfs 100% (bijvoorbeeld het hoogste pakket van CZ) vergoed door de zorgverzekeraar. De factuur dient dan eerst betaald te worden aan Pliant-B, waarna de factuur ingediend kan worden bij de zorgverzekeraar. Deze bepaalt de hoogte van de vergoeding. Indien nodig lopen we samen de polis eerst even na voordat je een afspraak maakt.

Dieetzorg voor kinderen

Voor kinderen tot 18 jaar geldt het eigen risico niet. 

bottom of page