top of page
Zoeken

2023: een jaar vol veranderingen

Lieve allemaal,


het is al weer een tijdje geleden dat de laatste blog van mij verscheen. De afgelopen maanden waren best druk en hectisch. Naast mijn taak als diëtist was ik bezig met een opleiding (orthomoleculair adviseur gevorderd), een nieuwe baan in loondienst (omdat ik samenwerken nu eenmaal ook erg leuk vind en de geleerde kennis nu nog vaker in de praktijk kan brengen) en heen en weer pendelen tussen de woonplaats van mijn vriend en mijn eigen.


Opleiding De opleiding heeft me nog meer doen inzien hoeveel kracht gezonde voeding heeft en wat we onszelf eigenlijk 'aandoen' met onze huidige leefstijl. Hoeveel verbetering we kunnen ervaren door een aantal, bijna kinderlijk eenvoudige, dingen aan te passen. En dat dit voor vrijwel iedereen geldt. Daar wil ik graag meer mensen mee helpen.


In februari van dit jaar hoop ik het examen te behalen en verder te studeren op gebied van darmgezondheid. Ingewikkeld, maar razend interessant.


KidsLife

Om deze uitdaging beter vorm te geven en goed voor te bereiden, stopte ik grotendeels met mijn bijdrage aan KidsLife Drenthe. Daarnaast zet ik het aannemen van nieuwe cliënten op een laag pitje, zodat ik meer tijd kan besteden aan het opnieuw inrichten van de praktijk op een manier waar ik meer energie van krijg.


Bereikbaarheid

Mijn opleiding, baan in loondienst en voorbereiding voor een andere vormgeving van de praktijk hebben ook gevolgen voor de bereikbaarheid. Het best bereik je mij de komende tijd via e-mail en minder per telefoon. Stel dus vooral alle vragen via e-mail, dat vind ik alleen maar leuk.


Verhuizen En dan is er nog een nieuwtje, want 2023 wordt hopelijk het jaar dat ik ga verhuizen met mijn vriend! Dat is een volgende reden om op dit moment beperkt cliënten aan te nemen: ik kan namelijk niet garanderen dat de begeleiding fysiek kan worden afgemaakt in Hoogeveen. Beeldbellen blijft natuurlijk mogelijk.


Waar ga ik heen? Dat blijft nog even een verrassing en hangt natuurlijk ook af van waar ons droomhuis staat, dat weten we namelijk nog niet.


Voor nu een heel voorspoedig 2023 gewenst, laten we er een gezond(er) jaar van maken vol nieuwe kansen en verbindingen.


Liefs,

Lianne