top of page

Over mij

Hoi! Ik ben Lianne Braam en ik ben sinds 2021 werkzaam als diëtist.

 

Mijn passie vind je terug in mijn praktijknaam: plantaardige voeding. Pl-ian-t-B(ased), heb je 'm? Kortweg, Pliant-B. Daarnaast betekent het (vertaald uit het Engels) ook wel 'buigzaam', 'flexibel'. Ik geloof dat we als mensen ontzettend buigzaam en flexibel zijn en ons nieuw gedrag aan kunnen leren met een gezonde dosis motivatie. Daarnaast hebben we bewezen te kunnen overleven in de meest barre omstandigheden, dus ook in deze samenleving kunnen we met de juiste tools een prettige leefstijl vinden, binnen je eigen mogelijkheden!

 

Ook voor vragen die niet over plantaardige voeding gaan, kun je bij mij terecht. Daarnaast vind ik de relatie van jou als mens met voeding heel belangrijk: voel (en voed!) je lichaam en wees er zuinig op. ​Het begint allemaal bij een gezonde basis. 

 

Ik geloof dan ook niet in het tijdelijk volgen van een lastig dieet, maar wél in het opbouwen van een gezonde relatie met voeding. Ik laat je graag zien hoe makkelijk, lekker en leuk gezonde (plantaardige) voeding kan zijn. Dat kan op heel veel verschillende manieren, waarbij we jouw voorkeur en leefstijl centraal stellen.

Ik woon sinds een aantal jaar met mijn twee katten in een hoekje van Overijssel, dicht bij het mooie Drenthe. In mijn vrije tijd ga ik dan ook graag even wandelen 'over de grens'.  Daarnaast mag ik graag fietsen, zwemmen, een boek lezen en als er nog tijd over is, koken. Het liefst voor anderen, mijn vriend is hier vaak een gewillig slachtoffer van. 

Geregistreerd diëtist

Ik ben geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Paramedici en het AGB-register. 

Opleidingen en cursussen (voltooid)

Orthomoleculair adviseur gevorderd, Ortho Health Foundation (september 2022)

Orthomoleculair adviseur basis, Ortho Health Foundation (april 2022)

Lekker Puh!!! consulente (maart 2022)

Voeding en Hormonen (1-daagse cursus), Stichting Ortho Health Foundation, (2021)

HBO Voeding en Diëtetiek, Hanzehogeschool Groningen (2017-2021)

Opleiding en cursussen (nog op het programma)

Orthomoleculair epigenetisch therapeut

Naast mijn opleiding doe ik graag zelfstudie, dus heb je iets gelezen wat je met me wil delen, laat het me vooral weten! 

Website_edited.jpg
Over mij: Bio
bottom of page